• انتشار: 1402/06/19 - 12:00
  • تعداد بازدید: 253
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان:

دانش آموز کردستانی قهرمان رقابت های جهانی کشتی ناشنوایان شد

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان گفت: بهنیا امامی دانش آموز با نیاز ویژه توانمند سقزی در مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان ناشنوایان جهان به مقام قهرمانی رسید.

به گزارش روابط عمومی آموزش وپرورش استثنایی کردستان، طالب محمدی رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان با اعلام این خبر اظهار داشت: بهنیا امامی کشتی گیر با استعداد سقزی در رده سنی جوانان به نمایندگی از استان کردستان همراه با تیم ملی کشتی آزاد ناشنوایان کشور به رقابت های قهرمانی جهان در کشور قرقیزستان اعزام  و صاحب مدال طلا شد.

محمدی گفت: در وزن ۷۹ کیلوگرم بهنیا امامی در دور اول کشتی گیر قزاق را با نتیجه ۱۰ بر صفر از پیش روی برداشت و در دور دوم کشتی گیر ترکیه را ۱۰ بر صفر شکست داد و به فینال راه یافت.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان افزود: این کشتی گیر بااخلاق وخوش تکنیک سقزی در مسابقه فینال با امتیاز عالی حریف ترکیه ای خود را که سال قبل به مقام قهرمانی رسیده بود شکست داد وبه مقام قهرمانی جهان دست یافت.

وی اظهار کرد: پنجمین دوره مسابقات قهرمانی جهان کشتی آزاد و فرنگی 2023جوانان ناشنوایان در بیشکک قرقیزستان در حال برگزاری می‌باشد..محمدی گفت: این دانش آموز توانمند تحت آموزش تلفیقی فراگیر در پایه دوازدهم مدرسه پشتیبان استثنایی بوستان سقز در حال تحصیل است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان عنوان کرد: بهنیا امامی، اولین دانش آموز دارای آسیب شنوایی استان است که به اردوی آماده‌سازی و انتخابی تیم ملی کشتی نا‌شنوایان کشور دعوت شد تا بتواند زیر نظر مربیان کادر فنی تیم ملی تمرین  وافتخار آفرینی کند.

وی خاطر نشان کرد: امامی کشتی‌گیر با استعداد و آینده داری است که فنون کشتی را از مراحل پایه با موفقیت طی کرده است و امید است با عضویت در تیم ملی کشتی ناشنوایان کشور بتواند افتخارات دیگری  هم کسب کند.

محمدی با بیان اینکه گستره ورزش تنها محدود به سلامت و شادابی جسم نیست، یادآور شد: انجام فعالیت های منظم و مستمر ورزشی باعث کسب اعتماد به نفس، کاهش فشارهای روانی، افزایش احساس سودمندی ، تقویت دقت و تمرکز دانش آموزان با نیازهای ویژه می شود.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان تصریح کرد: از طریق تربیت بدنی دانش آموز دارای نیاز ویژه  یاد می گیرد با افرادی که با او در ارتباط هستند روابط بهینه ومؤثری داشته باشد وبه سازگاری بهتر وخودکفایی در روابط اجتماعی دست یابد.

محمدی در ادامه با بیان اینکه سند تحول بنیادین بعنوان نقشه راه آموزش و پرورش بر حوزه ها وساحت های مختلفی به ویژه فعالیت های ورزشی تأکید دارد، افزود: تربیت بدنی در تمام دوره های تحصیلی دانش آموزان با نیازهای ویژه با فراهم آوردن زمینه سلامت دانش آموزان مورد توجه می‌باشد.

وی در پایان کسب این موفقیت ارزشمند را به جامعه معلولان ،کلیه دست اندرکاران امر و دانش آموزان با نیازهای ویژه استان تبریک گفت و از تلاش و زحمات مدیریت وکلیه عوامل اجرایی آموزشگاه بوستان یک سقز تقدیر و تشکر کرد.

  • گروه خبری : اخبار استان ها
  • کد خبر : 7929
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید