• انتشار: 1403/12/22 - 09:43
  • تعداد بازدید: 41
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تعیین اولویت‌های کاری و برنامه های مشترک جهت تدوین تفاهم نامه همکاری با کمیته ملی پارالمپیک

اولین جلسه کارگروه اقدام مشترک جهت تدوین تفاهم نامه فیمابین کمیته ملی پارالمپیک، و سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، با حضور نمایندگان در محل سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار گردید.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش معاونت آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، پس از نشست روسای دو دستگاه آقای دکتر قاسمی، معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و آقای دکتر کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک در بهمن ماه سال جاری، کارگروه اقدام مشترک با حضور نمایندگان دو طرف، برگزار و در خصوص اولویت‌های کاری و برنامه های مشترک جهت تدوین تفاهم نامه همکاری تبادل نظر انجام و پیش نویس اولیه تهیه گردید.

دکتر برقی ضمن خیرمقدم و تشکر از حضور میهمانان محترم کمیته ملی پارالمپیک گفت: ورزش و تربیت بدنی از اولویت ها و لازم و ضروری بوده و اهمیت دوچندانی برای دانش آموزان استثنایی نسبت به سایر دانش آموزان دارد. ایشان اضافه نمود فعالیت های گسترده ای در این خصوص در سازمان انجام می شود که بخش نسبتا زیادی از بودجه سازمان به فعالیت‌های تربیت بدنی و پرورشی اختصاص داده شده که لازم بوده ولی کافی نیست و با ایده آل ها فاصله داریم از این رو باید از ظرفیت سایر بخش ها که متولی کار تربیت بدنی هستند کمک بگیریم. ایشان با اشاره به انعقاد تفاهم نامه‌های مختلف شرط اجرای آن را اراده دو طرف بر اجرا دانست و در این خصوص خواستار تدوین هرچه سریعتر این سند در قالب تفاهم نامه و یا اقدام مشترک شد که در ادامه آن نقشه راه و فعالیت ها ترسیم و در جهت رسیدن به اهداف آن اقدامات انجام شود. برقی در ادامه اطلاعاتی را در خصوص تعداد مدارس، تعداد دانش آموزان، تعداد معلمان و معلمان تربیت بدنی ارائه نمود.

سپس گزارشی از اقدامات و برنامه های سازمان در حوزه ورزش و تربیت بدنی دانش آموزان استثنایی شامل برگزاری مسابقات ورزشی دانش آموزان استثنایی، برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان آموزش و پرورش استثنایی، ایجاد کلاس تربیت بدنی در مدارس، تامین تجهیزات ورزشی، توسعه سایرفضاهای ورزشی (چمن مصنوعی، سالن ورزشی و..)، آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی، برگزاری جشنواره نشاط، ایجاد و توسعۀ رشته­ های ورزشی جدید، تالیف ومناسب سازی و بازنگری محتواهای تربیت بدنی، توسعۀ مشارکت درون و برون­سازمانی، ایجاد مراکز کانون های تندرستی خاص دانش ­آموزان بانیازهای ویژه، جشنواره غیر حضوری طراحی بازی­ های ورزشی خلاقانه دانش ­آموزان بانیازهای ویژه، جشنواره ورزشی دانش آموزان طیف اتیسم، نهضت آموزش دبیران تربیت بدنی مدارس پذیرا و ایجاد رشته تربیت بدنی در مدارس دانش آموزان با آسیب شنوایی ارائه شد.

آقای اشرفی دبیر کل کمیته ملی پارالمپیک نیز با اشاره به اهمیت و گسترش فعالیت های ورزشی در بین این قشر از افراد جامعه خواستار همکاری جهت توسعه ورزشی در بین دانش آموزان و خانواده های ایشان با استفاده از تمام ظرفیت های موجود شد.

در ادامه جلسه؛ بررسی زمینه های مناسب جهت ارتقاء سطح علمی دست اندرکاران امور ورزشی دانش آموزان (برگزاری دوره های مربیگری ، نشست تخصصی و...)،  بهره‌گیری از ظرفیت‌های سازمان و کمیته ملی پارالمپیک بررسی زمینه های مناسب جهت ارتقاء سطح همکاری و مشارکت خانواده ها و نقش ورزش در توانمندسازی این قشر از دانش آموزان، از موضوعات مطرح‌شده بود.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت آموزش پرورش و تربیت بدنی
  • کد خبر : 10881
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید