معاون برنامهریزی آموزشی و توانبخشی سازمان خبر داد؛
انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان آموزش و پرورش استثنایی با معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران
با حضور حمید طریفی حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی و سید محمدصادق هاشمی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تفاهم نامه همکاری بین دو سازمان به امضاء رسید.
به گزارش معاونت برنامهریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، حمید طریفی حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این نشست با تبریک هفته دولت گفت: افتخار تربیت نسلی را داریم که پاسدار ارزشهای پدرانشان خواهند بود. شهیدان رجایی و باهنر باید سرلوحه عمل مسئولان در ردههای مختلف باشند.
طریفی حسینی با تأکید بر اینکه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مأموریتهای اصلی ما است، اظهار کرد: در تمام فعالیتها مانند نامگذاری مراسم به نام مبارک شهدا توجه میکنیم تا دانشآموزان استثنایی جامعه ایثارگری را با فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت مأنوس کنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: این دانشآموزان با توجه به شرایط جسمی خاصی که دارند از نیازهای ویژهای برخوردار هستند که باید به آنها توجه و رسیدگی شود و با توجه به اهمیت تربیت معلمانی که با این دانشآموزان سر و کار دارند برای آنها برنامه داریم.
طریفی حسینی به افزایش حوزههای ایثارگری مانند شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت اشاره کرد و یادآور شد: در سازمان آموزش و پرورش استثنایی و در بنیاد شهید و امور ایثارگران مأموریت مشترکی در حوزه فرهنگی داریم. دستاورد بزرگ آموزش و پرورش شهدایی هستند که برای این کشور جان خود را فدا کردند.
سید محمدصادق هاشمی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم با گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: خدمت به عزیزانی از جامعه ایثارگری که نیازهای ویژهای دارند کار بزرگ و ارزشمندی است. البته باید به خانوادهها و مربیان این عزیزان هم به طور ویژه توجه شود.
وی به تلاش دشمن برای ترویج فردگرایی در دنیا اشاره کرد و گفت: دشمن قصد دارد در جوامع مختلف اهمیت منافع فردی را بر منافع دیگران ترویج دهد، بدون تردید تنها راه مبارزه با این برنامه دشمن، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که شهادت قله آن خواهد بود و بسیاری از ایثارگریهای اجتماعی دامنههای این قله هستند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت نقش همسران شهدا در تربیت فرزندان استثنایی خاطرنشان کرد: که این قشر از جامعه ایثارگری با مشکلات جسمی و ذهنی دست و پنجه نرم میکنند، همین موضوع شرایط زندگی را برای آنها بسیار سخت میکند. در این خانوادهها پدر یا به شهادت رسیده و یا اینکه جانباز است که خود او نیاز به مراقبتهای ویژه دارد. بنابراین مادر خانواده علاوه بر پرستاری از همسر جانباز، وظیفه تربیت کودک استثناییاش را هم بر عهده دارد. مادران و همسران شهدا و جانبازان نمونههای بسیار خوبی برای ایثار اجتماعی هستند که نباید از آنان غافل باشیم.
هاشمی بیان کرد: معلمان نقش مهمی در برخورد با این دانشآموزان دارند و باید به نیازهای آنان توجه و رسیدگی شده و نخبگان این قشر از جامعه ایثارگری در رسانهها به عنوان الگو معرفی شوند. باید برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان معلمان که با دانشآموزان جامعه ایثارگری سروکار دارند بسته محتوایی تهیه شود.
وی از فیلمی که برای جشنواره فجر در حال تهیه است خبر داد و گفت: قصه این فیلم مربوط به ۱۳ شهید در یک روستا است که در عملیات مرصاد به شهادت میرسند. نکته اینجاست که یکی از آنها نصف بدنش معلول بوده است. او با شرایط جسمیاش به عنوان سرستون رزمندگان حرکت میکرد تا اگر حملهای شد به عنوان اولین نفر در معرض اصابت گلولههای دشمن باشد. او اسطوره ایثار و ازخودگذشتگی بود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان بر اهمیت پرورش در زندگی دانشآموزان استثنایی تأکید کرد.
در پایان این مراسم تفاهم نامه همکاری مشترکت امضاء و مبادله گردید.
نظر دهید