امکان ادامه تحصیل در رشته تربیت بدنی برای دانش آموزان با آسیب شنوایی مهیا شد.
هم زمان با هفته ناشنوایان، رشته تربیت بدنی در مدرسه دخترانه دانش آموزان با آسیب شنوایی نظام مافی شهر تهران افتتاح و راه اندازی شد.
به گزارش معاونت آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی، دکتر اسماعیل برقی با عنوان این خبر افزود از این پس امکان ادامه تحصیل دانش آموزان با آسیب شنوایی در رشته تربیت بدنی مهیا میباشد. وی گفت: دانش آموزان با آسیب شنوایی در چهار دوره تحصیلی، پیش دبستان (در دو سطح مداخله زود هنگام زیر 4 سال و آمادگی1و2)، ابتدایی (پایه اول تا ششم)، متوسطه اول، متوسطه دوم (رشته های کاردانش و فنی و حرفه ای) در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل میباشند که در پایان دوره متوسطه دوم (فنی حرفه ای و کار و دانش) می توانند در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ادامه تحصیل دهند.
معاون آموزشی، پرورشی، تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه اهداف مصوب دوره دوم متوسطه، متناسب با ویژگیها و تواناییهای دانشآموزان استثنایی با هوشبهر عادی، بهعنوان اهداف عام این دوره در نظر گرفته شده گفت؛ اهداف ویژه دوره دوم متوسطه دانشآموزان با هوشبهر عادی، شامل ایجاد مهارتهای مورد نیاز به منظور ورود به موقعیتهای اجتماعی و شغلی، دستیابی به استقلال و خودکفایی نسبی در زندگی فردی و اجتماعی و زمینهسازی جهت دستیابی به اشتغال میباشد.
وی با اشاره به اینکه: برای دانشآموزان با آسیب شنوایی در دوره متوسطه، فقط کاردانش و فنی حرفهای تعریف شده افزود: این گروه، فقط حق انتخاب رشتههای موجود (گرافیک، طراحی دوخت، کامپیوتر و... ) را داشته و بسیاری از دانشآموزان این گروه بعد از فارغ التحصیل شدن در رشتههای نامبرده، به دلیل علاقه به رشته تربیت بدنی در دانشگاه، رشته تربیت بدنی را انتخاب مینمایند، با اینکه دیپلم آنها در یکی از رشتههای نامبرده می باشد. از این رو ایجاد رشته تربیت بدنی زمینه ادامه تحصیل آنان را در رشته مورد علاقه فراهم نمود.
وی در پایان با اشاره به توافقات بعمل آمده با معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش، از مدیران هنرستانهای دانشآموزان با آسیب شنوایی سایر استانهای متقاضی واجدشرایط جهت ایجاد رشته تربیت بدنی در مدارس استثنایی، دعوت نمود.
نظر دهید