معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی
برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع توان بخشی، مشاوره و مددکاری برای کارشناسان ادارات و نیروهای توان¬بخشی مدارس استثنایی استان ها به صورت آنلاین در فضای مجازی.
کارگاه آموزشی سامانه جامع توان بخشی ، مشاوره و مددکاری با حضور 60 نفر از کارشناس مسئولان و کارشناسان ادارات و 380 نفر از نیروهای توان¬بخشی مدارس استثنایی استان ها روز های یکشنبه یازدهم و شنبه هفدهم مهر¬ماه به صورت مجازی و آنلاین برگزار شد
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی مجید هداوند، معاون برنامه ریزی و آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی از برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع توان بخشی ، مشاوره و مددکاری خبر داد . از جمله خدمات سازمان آموزش و پرورش استثنایی به دانشآموزان استثنایی و اولیاء آنان ارائه خدمات توان بخشی ، مشاوره و مددکاری است که این خدمات شامل گفتاردرمانی ، کاردرمانی ، شنوایی شناسی ، بینایی سنجی ، فیزیوتراپی و مشاوره و مددکاری می شود .
زندگی در عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات و توجه به عدالت محوری در ارائه خدمات ، اقتضا می کند که این خدمات سریع تر ، دقیق تر ، به موقع و در ابعاد وسیعتری از جامعه ی هدف ارائه گردد . در چارچوب رویکرد ها و سیاست های سازمان آموزش و پرورش استثنایی مبنی بر روان سازی خدمات و فعالیت ها با استفاده از فناوری نوین اطلاعاتی به منظور تحقق حقوق شهروندی و توسعه و تقویت فرصت های برابر و اثر بخش توان بخشی ، آموزشی و پرورشی به هنگام برای کودکان و دانش آموزان با نیاز های ویژه ، معاونت برنامه ریزی آموزشی و توان بخشی سازمان ، اقدام به طراحی و راه اندازی سامانه جامع توان بخشی ، مشاوره و مددکاری نمود .
به منظور آشنایی و تسلط کارشناسان ، مدیران و نیروهای توان بخشی و مشاوره مدارس استثنایی در استفاده از سامانه جامع توان بخشی ، مشاوره و مددکاری سلسله کارگاه های آموزشی در مهرماه سال جاری برنامه ریزی شده که اولین کارگاه آموزشی آن روز یکشنبه یازدهم مهر ماه با حضور 60 نفر ازکارشناس مسئولان و کارشناسان توان بخشی ادارات آموزش و پرورش استثنایی استان ها و دومین جلسه آن روز شنبه هفدهم مهر ماه برای 380 نفر از نیروهای توانبخشی مدارس به صورت آنلاین و در فضای مجازی برگزار گردید . لازم به ذکر است که فیلم آموزشی و ضبط شده این آموزش ها به صورت آفلاین نیز در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت .
در ابتدای این کارگاه ضرورت ها و اهداف راه اندازی سامانه تبیین شد و در ادامه نحوه استفاده از سامانه توسط کاربران و چگونگی ثبت اطلاعات و نتایج غربالگری، ارزیابی ها و ارجاع دانشآموزان نیازمند به دریافت خدمات توان بخشی داخل و خارج از مدرسه آموزش داده شد .
مراحل بعدی آموزش سامانه در سطح مدیران مدارس استثنایی در دستور کار است که این آموزش ها در روز های آینده به صورت آنلاین و در فضای مجازی از طریق کارشناسان توانبخشی استان ها برگزار خواهد شد .
نظر دهید