معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی
برگزاری سلسله کارگاه های آماده سازی نیروهای گفتاردرمانگر وکاردرمانگر شاغل در مدارس استثنایی جهت ارائه مداخلات درمانی بصورت از راه دور
به منظور بروز رسانی اطلاعات نیروهای توانبخشی و آموزش روش های نوین مداخلات درمانی از راه دور ، سلسله کارگاه ها یی از تاریخ 28 شهریور آغاز شده و درحال اجراست .
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، مجید هداوند معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان با اشاره به ضرورت بروز رسانی اطلاعات نیروهای توانبخشی و آموزش روش های نوین مداخلات درمانی از راه دور از آغاز این سلسله کارگاه ها از تاریخ 28 شهریور خبر داد.
وی افزود طبق پیش بینی های انجام شده و با توجه به در نظر گرفتن ملاحظات احتمالی کرونا ویروس برنامه های حوزه ی توانبخشی به گونه ای در حال اجراست که هیچ دانش آموزی در سال تحصیلی پیش رو از دریافت خدمات توانبخشی داخل و خارج از مدرسه باز نماند.
وی با اشاره به اهمیت رویکردهای طبیعی در ارزیابی و درمان ازراه دور کودکان دارای اختلالات زبانی رشدی در سه سطح پیش قصدی ، پیش زبانی و دوره بروز ،از کسب آمادگی های لازم نیروهای گفتاردرمانگر جهت تعیین دقیق سطح رشدی کودکان در حیطه های شناختی و ارتباطی و زبانی و گفتاری کودک از طریق نرم افزار های ارتباط صوتی و تصویری خبر داد و افزود یکی از اهداف برگزاری این وبینار ، کاهش هزینه های تحمیل شده به خانواده و تثبیت و تعمیم مهارت های کسب شده توسط دانش آموزان نیازمند خدمات گفتاردرمانی در سطح مدارس می باشد.
تا کنون بیش از سه هزار نفر ساعت در قالب 4 جلسه کارگاه آموزشی با حضور نیروهای گفتاردرمانگر مدارس استثنایی سراسر کشور برگزار گردیده و در روز های آتی کارگاههای آموزشی برای نیروهای کاردرمانگر نیز برگزار خواهد شد .
نظر دهید