اجرای دوطرح مهم ارزشی ومذهبی ، سودای بندگی و مرجعیت وتقلید درمدارس استثنایی استان خوزستان
علی ممبینی رییس اداره آموزش وپرورش استثنایی استان خوزستان، به اهمیت توجه به امر نماز و گسترش فرهنگ آن در مدارس استثنایی اشاره کرد و اظهار داشت: 1500دانش آموز دوره ابتدایی و متوسطه اول استثنایی استان در طرح های معنوی سودای بندگی و مرجعیت و تقلید به منظور آموزش عملی وضو و نماز و مسائل تقلید شرکت کردند.
وی عنوان کرد: در راستای تبیین و نهادینه ساختن فرهنگ انسانساز نماز و نمایانسازی جلوه تمامنما از مظاهر بارز دینی و معنویت طرح های سودای بندگی و مرجعیت و تقلید در مدارس استثنایی دوره ابتدایی و متوسطه اول برای دانشآموزان دختر و پسر با نیازهای ویژه استان برگزار شد.
وی گفت: در طرح های «سودای بندگی و مرجعیت و تقلید » نحوه وضو گرفتن و ادای صحیح نماز برای دانشآموزان با نیازهای ویژه دوره ابتدایی و مسائل مربوط به مرجعیت و تقلید برای دانش آموزان دختر پایه سوم ابتدایی و پسران پایه نهم استان آموزش داده میشود.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان خوزستان ترویج فرهنگ نماز را یک نوع سرمایهگذاری فرهنگی و اجتماعی دانست وبا تاکید بر اینکه همه اعمال انسان بر اساس نماز به عنوان نخستین ستون دین محاسبه میشود، تصریح کرد: اگر در تعلیم و تربیت، پرورش و تهذیب برای دانشآموزان صورت نگیرد، در بخش آموزش به نتیجه مطلوب نمیرسیم.
ممبینی با برشمردن نماز به عنوان یکی از نهادهای تربیتی دینی که جلوه تمام نمای مظاهر دینداری و معنویت است، افزود: آموزش نماز و اعمال دینی به دانش آموزان دوره ابتدایی آثار تربیتی، اخلاقی و عاطفی عمیقی بر شخصیت آنان میگذارد.
وی گفت: به منظور پیشگیری از بروز آسیبهای تربیتی در آموزش آداب نماز باید تفاوت ظرفیتها، استعدادها، نیازها و خواستههای دانش آموزان با نیازهای ویژه متناسب با محدودیت آنان مورد توجه قرارگیرد.
ممبینی با تاکید بر تاثیرگذاری این فرضیه الهی در رشد، تعالی فرهنگی و کاهش آسیبهای اجتماعی افزود: ترویج و گسترش فعالیتهای دینی و قرآنی سرلوحه فعالیتهای پرورشی آموزش و پرورش با نیازهای ویژه است.
درپایان ایشان اعلام کردند برای فعالان این دو طرح لوح تقدیر به پاس زحماتشان اهداء می گردد.
روابط عمومی اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان@estnkhuz
نظر دهید